O firme COLWAY

17.01.2013 18:19

Firma Colway vznikla v máji roku 2004. Hlavným cieľom firmy bola dynamická propagácia svetovo jedinečného vynálezu v odbore kozmetológie, ktorým sa nepochybne stal prírodný kolagén firmy Inventia.

       Vzhľadom k teplotným ohraničeniam sa tento výrobok ideálne kvalifikoval do viacúrovňového distribučného systému (MLM). Marketingový systém je odlišný od všetkých doteraz známych. Veľmi liberálny, bez záväzkov, odrážajúci väčšinu obmedzení iných marketingov.

    Záujem o tento marketing, rovnako ako o samotný výrobok, nakoniec prekonal očakávania jeho organizátorov. V priebehu prvého roku si získal viac ako 30 tisíc spokojných účastníkov a dokonca okolo tisícky manažérov. Obrat sa ku koncu roka vyšplhal nad 1 milión dolárov mesačne.  Výrobok a novodobý spôsob jeho šírenia rýchlo získal ohlas aj v iných krajinách Európy, na trhoch ktorých začal prírodný kolagén rovnako expandovať. Rýchlo sa v domácom Poľsku aj v zahraničí rozvinula široká distribučná sieť. V lete roku 2006 vznikli pobočky firmy Colway v Čechách, na Ukrajine, v Taliansku, Nemecku či Anglicku. V súčasnosti kozmetika firmy Colway zaútočila na trhy väčšiny Európskych krajín a preniká aj na ďalšie kontinenty (napr. USA, Mexiko, Čína).

    Na Slovensku  Colway vyvíja svoju činnosť od septembra 2010.

    Medzitým sa zlepšili tiež spotrebiteľské parametre vlajkového výrobku od hranice teplotnej stálosti od 23°C, cez 26°C až po súčasnych 28°C.  Rovnako sa ustúpilo od konzervácie pomocou parabenu, čím si prírodný kolagén Inventia vybudoval medzi konkurenciou nezastupiteľnú pozíciu.

    Stála snaha firmy Colway o uspokojenie potrieb svojich spotrebiteľov v otázke starostlivosti o pokožku priviedla v roku 2006 na svetlo sveta novú kozmetickú radu najvyššej svetovej kvality (napr. exluzívne krémy s dodatkom kolagénu a Matrixilu 3000TM). Je to najmodernejšia kozmetická séria rozširujúca sortiment výrobkov na báze prírodného kolagénu. V jednotlivých výrobkoch bol účinok bioaktívneho  kolagénu podporený a niekoľkoznásobený jednými z najlepších a najnovších aktívnych surovín vo svete. Jedná sa o produkty najvyššej kvality.  Na základe barterovej  výmeny liofilizovaného kolagénu získala firma Colway prístup k najmodernejším biotechnologickým komponentom a substanciám, ktoré sa bežne nachádzajú iba v najdrahších a exluzivných kozmetických prípravkoch. Napriek tomu sú cenovo nižšie  ako ceny prípravkov podobných kvalít.

    V roku 2007 bol pripojený ďalší trhový hit - liofilizát rybieho kolagénu na vnútorné použitie a na regeneráciu tkanív " zvnútra" COLVITA s obsahom morských rias a vitamínu E.  Colvita je úplne nový prístup ku starostlivosti o tkanivá obsahujúce kolagén. Užívatelia môžu na svojej "vlastnej koži" poznať, čo môže spôsobiť prírodný kolagén zvnútra. Colvita je korunovaním výsledkov biotechnologických prác so skupinou produktov z rybieho kolagénu, ktorý spomaľujú starnutie .... . Stačia dve tobolky denne, aby bola koža hladšia a mäkšia. Aby žiarila a bola výborne hydratovaná. Ošetrovaním kolagénovým gelom a používaním kolagénových toboliek koža skutočne dokáže omladnúť.

    V tom istom roku bola trhovým hitom aj pleťová maska "Last minute", s kaolínovou hlinkou", ktorá má vynikajúci okamžitý účinok. Táto maska pripraví Vašu pokožku na "poslednú chvíľu". Prírodný kolagén po zmiešaní s hlinkou, stráca časť transdermálnych vlastností. Na koži sa však zvyšuje miestny efekt pôsobenia kaolínu. Hladina nasýtenia minerálnymi soľami v rohovine a škáre (vrstvy kože) je dvakrát vyššia po pridaní hlinky zmiešanej s kolagénom, než pri zmiešaní hlinky a vody.

    Od roku 2008 firma ponúka výnimočný produkt Zostava pre domácu Ionoforézu obsahujúci elektrické plátky umožňujúce preniknúť nanášaným substanciám cez pokožku do nižších vrstiev pomocou galvanického elektrického prúdu, Očný elixír a Kolagénové sérum.