Pre nadšencov vedy o omladzovaní. Hladná koža?

11.06.2016 00:16

V roku 2009 traja držitelia Nobelovej ceny - V. Ramakrishnan, T. Steitz, A. Yonath popísali DNA buniek kože. Samozrejme potvrdili, že spolu s vekom sa svaly a žľazy nachádzajúce sa pod kožou  začínajú zmenšovať. Namiesto toho aby zostali silné a pevné ako v detstve, stávajú sa mäkkými a zvädnutými. Začínajú sa rozpadávať, tvoria sa priehlbiny, vrásky a ryhy. Koža stráca elastickosť. V tomto čase sa objavujú prvé varovné príznaky starnutia.

 

Čo prikazuje bunkám kože aby sa rozpadávali? Nie je to hlavne nedostatok hydratácie ako sa učia na kozmetológii. Keby to tak bolo, potrebovali by sme iba mydlo a vodu, tiež dobrý hydratačný krém a boli by sme večne mladí. Chýba tu tiež niečo dôležité - hlavné výživné látky DNA, ktoré pôsobia na úrovni bunky. Koža zvyčajne po 30. roku života ich prestáva produkovať, rovnako ako sa spomaľuje proces syntézy kolagénu.  V dôsledku toho DNA zostáva bez základných látok výživy. Povedané dramatickejšie - začína umierať od hladu...

 

Prof. Romain Lefery vo svojej poslednej práci tvrdí, že už čoskoro sa medicína dozvie, že vďaka novoobjaveným štruktúram vyživujúcim DNA je možné zvrátiť poškodenie kože spôsobené počas mnohých rokov. Že sa stane možným prinavrátenie skutočného mladistvého vzhľadu kože neinvazívnym spôsobom. Že veda nám ukáže nové vzrušujúce objavy zložené z prirodzených zložiek  kŕmiacich DNA, ktoré budú vyhladzovať vrstvu drsnej pokožky, zakrývajúcej našu prirodzenú krásu. Vyživovať početné vrásky a ryhy do toho stupňa, že začnú v relatívne krátkom čase zanikať.

 

Teraz môžete svoju pleť nakŕmiť Kolagénom DNA!

 

Native Collagen DNA - viac o produkte TU

 

Natívny kolagén DNA. Inžinierstvo kože najvyššej kvality! - čítajte TU

Natívne kolagény - čítajte TU