Prečo sme chorí? Existuje rakovina?

10.11.2016 14:03

V ľudskom organizme denne dochádza ku tvorbe buniek s poškodenými reťazcami DNA, áno.. potenciálne rakovinové bunky.

 

Tak prečo rakovinu nedostane každý?

Deje sa to hlavne preto, že náš imunitný  systém dokáže také bunky identifikovať a  vyhubiť. Ale ak imunitný  systém daného človeka nepracuje správne, vtedy nie je schopný vykonať prácu, na ktorú bol stvorený, teda nedokáže identifikovať rakovinové bunky a  zničiť ich. Efektom disfunkcie imunitného systému , čo je najčastejšie viditeľné (ale často veľmi dlho neviditeľné),  sú nádory. Nádor sa predsa neobjaví bez príčiny, je to symptom poukazujúci na to, že u takého človeka imunitný systém nefunguje tak ako je to potrebné.

 

Preto môžeme povedať, že neexistuje "rakovina", ale existuje vlastne choroba imunitného systému.

Prečo potom akademická medicína bojuje s takou bezuzdnou tvrdohlavosťou so symptomom a nie s príčinou?

Táto medicína chce za každú cenu zničiť symptom, teda nádor.

 

Má na to tri spôsoby:

  • Otráviť chemoterapiou, mimochodom veľmi  otrávi celého pacienta
  • "Spáliť" prostredníctvom expozície žiarenia, ktoré tak ako chemoterapia bráni vytváraniu nádorov.
  • Vyrezať nádor, nikdy tu nie je istota, či bolo vyoperované všetko čo je zlé.

 

Ale čo je s príčinou?.... Čo je s liečením imunitného systému?

Toto sa nelieči! Čo je horšie, proti  *suplementácii, ktorá ho posilňuje , začína v Európskej únii jednoznačný boj!

pozn: suplementácia -  doplnky výživy,  doplňovanie stravy doplnkami výživy

 

Pokiaľ  má napríklad niekto vyššiu hladinu cholesterolu, tak to tiež musí byť  nejaká príčina , ktorá vedie k tomu, že organizmus (hlavne pečeň) začína urýchľovať jeho produkciu.

A akú to má príčinu?

Najčastejšie je vysoká hladina cholesterolu v krvi ukazovateľom (markerom), že sa deje niečo zlé. Teda vysoká hladina cholesterolu je symptomom choroby - najčastejšie zápalu.

 

Prečo teda s maniackou tvrdohlavosťou, vôbec neberieme do úvahy možnú príčinu a znižujeme hladinu tohto markera statinmi, teda tiež toxínmi?

Cholesterol je transporterom bielkovín potrebných na stavbu a regeneráciu tkanív. Znižovaním jeho množstva znižujeme tiež dovoz nevyhnutných stavebných látok tkanív. Aký to má teda význam? Žiaden a  jednako statiny znižujúce hladinu cholesterolu sa predpisujú v závratných množstvách.  Nezmyselne sa znižuje hladina životodarného transportéra neberúc do úvahy príčinu aká spôsobuje jeho zvýšenú hladinu.

V prípade psoriázy, zmenách na koži - symptom tejto choroby sa lieči steroidovými masťami, balzamami a príčina, ktorá spočíva v poruche imunitného systému sa vôbec nelieči.

Prečo vlastne? Je to jednoduché. Pretože imunita sa neposilňuje pomocou patentovaných  liekov "na príznaky" s vysokými maržami " ale prostredníctvom obtiažnejšieho  a nie tak výnosného procesu zmeny v stravovaní a spôsobe života pacienta. Alebo prostredníctvom systematickej suplementácie* - doplnkami výživy.

 

V prípade chronických chorôb sme tam, kde sme boli pred desiatkami rokov. Pri týchto chorobách "sa lieči" (odstraňujú sa) symptomy alebo skôr sa zmierňujú prejavy.  Neexistuje odpoveď na to ako vyliečiť napr. sklerózu multiplex, cukrovku, vysoký tlak, lupus, cystickú fibrózu, sklerodermiu, chronický zápal štítnej žľazy (Hashimoto syndróm),  ulceratívnu kolitídu (zápal hrubého čreva), astmu, osteoporózu, nádory.

 

Liečením, používaním aspirínu, ibuprofenu, ketonalu zvyšujeme problémy, pretože tieto lieky takmer vždy znižujú činnosť  imunitného systému. Mnohé z nich sa dajú kúpiť bez receptu. Odhaduje sa, že iba v USA závažné vedľajšie účinky používaných liekov sa objavujú u viac ako 2,2 milióna ľudí ročne a viac ako 100 tisíc z toho dôvodu ročne zomrie.

 

Nie je možné zabudnúť na takú jednoduchú vec:

Organizmus človeka netrpí na žiadnu chorobu z dôvodu nedostatku lieku!!!

Sme chorí , pretože nám chýbajú prirodzené látky, ktorých nedostatok viedol ku konkrétnej chorobe.

Na správne fungovanie organizmu nepotrebujeme aspirín, heparín, ibuprofen, statin  a tisícky iných látok vyprodukovaných synteticky. Namiesto toho potrebujeme: vitamíny, minerály, stopové prvky, aminokyseliny, dobre tuky a bielkoviny, čistý vzduch, čistú vodu a predovšetkým prirodzenú stravu, surovú, nemodifikovanú, neupravovanú. Ale ak už sme v pasci toxínov a oxidantov, tak potrebujeme záchranu v podobe detoxikácie a  antioxidácie!

 

Kto ešte verí v to, že sa farmaceutickým firmám podarí vyprodukovať akýkoľvek liek, ktorý vylieči milióny ľudí v krátkom čase?

To by bola pre nich katastrófa. To sa neoplatí. Týmto firmám nezáleží na tom aby vyliečili ale aby  nás liečili  do nekonečna. A tak sa to aj deje. Kupujeme donekonečna lieky. Lieky, ktoré prinesú úľavu ale ... Nevyliečia.

 

Je to tak jednoduché...

Jednou z najväčších tragédii súčasného ľudstva je to, že v minulosti slúžila farmácia lekárovi, a v dnešných časoch je lekár sluha farmácie.

 

Chráňme sa! Zlepšujme všetkými dostupnými prostriedkami našu imunitu, než sa dostaneme do ich pasce!

 

Autor: Grzegorz Lelental

Zdroj: newsletter: Usmiechy od Colway 29.8.2016

preklad z poľského originálu

 

Produkty "proimunologické" - zlepšujúce imunitu v ponuke Colway, to je predovšetkým  ColDeKa , ale tiež Axanta, Colvita a Vitamín C-olway