Ako používať kolagén DNA

11.06.2016 08:20

Ako odpoveď na otázku o používaní našej superkozmetiky sme pripravili pre vás krátke zhrnutie najdôležitejších informácii na túto tému . Toto je druh vedomosti z kategórie "záväzné"! Čítajte pozorne!

 

Natívny kolagén DNA, podobne ako iné produkty z línie natívnych kolagénov,  sa má používať v závislosti od potrieb kože a jej veku - jeden alebo dvakrát denne.

Mladá pokožka

Možné je ho používať preventívne už po 25. roku života. Pokiaľ máme pokožku bez viditeľných známok starnutia, ale chceme jej dopriať luxusnú starostlivosť, stačí ak aplikujeme prípravok raz denne - na noc.

Zrelá pokožka

V prípade zrelej pokožky,  s problémami s akné, tiež v dospelom veku, najlepším riešením je natívny kolagén DNA a Gold. Na deň odporúčame natívny kolagén DNA , vzhľadom na antioxidačnú ochranu, ktorú zabezpečuje. Na noc odporúčame Natívny kolagén Gold.

Aplikácia natívneho kolagénu DNA

Natívny kolagén DNA sa aplikuje stále na čerstvo umytú a vlhkú  pokožku. Tenkú vrstvu gélu vklepeme bruškami prstov. Po vstrebaní kozmetického prípravku je možné použiť svoj obľúbený krém. Odporúčame krémy z línie Hydro, Anti - age, alebo Natural, ktoré synergicky dopĺňajú kolagénovú kúru. Samozrejme záleží na potrebách kože, ktorý krém použijeme. Pred aplikáciou natívneho kolagénu DNA sa odporúča tiež pravidelné používanie peelingu. Používame ho vo vhodných intervaloch, v závislosti od typu pokožky - raz alebo dvakrát v týždni.

 

Súvisice články:

Natívny kolagén DNA. Inžinierstvo kože najvyššej triedy! - čítajte TU

Natívne kolagény - čítajte TU

Pre nadšencov vedy o omladzovaní. Hladná koža? - čítajte TU

Je možné Kolagén DNA používať pri liečení rán a popálenín? - čítajte TU

 

zdroj: https://kolagendna.pl/2016/06/10/stosowac-kolagen-natywny-dna/