All-in-one Ecocleaner

03.09.2015 20:49

Dlho  som hľadala niečo s čím by som očistila fľaky na koženej bunde. Skúšala som to už s niekoľkými prostriedkami  ale neúspešne. Rozhodla som o osude bundy už ináč ale ešte som skúsila toto....... čo uvidíte na videu pod článkom

 

Upozorňujem vás na to, že to nie je reklamný spot a mojim úmyslom bolo skôr ukázať vám pôsobenie a výsledok, dosvedčiť skúsenosť.

 

Univerzálny Ecocleaner bol vytvorený na báze prírodnej látky, ktorá rozpúšťa tuky a efektívne bojuje s nečistotami, v prírode nachádzajúcej sa najhojnejšie v kôre horkého pomaranča – z názvom D-limonén, ktorá  sa môže stať náhradou pre väčšinu chemických čistiacich prostriedkov, ktoré máme vo svojej domácnosti. Formula biologického preparátu firmy Colway je postavená na olejčeku z horkého pomaranča a enzýmoch obsahujúcich iba alkalické a tiež biologicky odbúrateľné  povrchovo aktívne látky.

 

„All-in-one” znamená: skutočne univerzálny  

 

Zástancovia eko-upratovania majú trochu  iný postoj  ako konzumenti vychovávaný reklamou  k univerzálnosti ecocleanerov, ktoré si vyberajú. Reklamy nám nahovárajú, že každý produkt z čistiacich prostriedkov pre domácnosti je výrobkom vysoko vyšpecifikovaným, teda prostriedok na umývanie riadu slúži na umývanie riadu a  ani náhodou sa nedá použiť na niečo iné. Užívatelia Ecocleanera rozumejú jeho „all-in-one” používaniu a nepoužívajú ho možno ako šampón alebo zubnú pastu, ale okrem toho samozrejme na všetko čo chcú ekologicky a účinne očistiť. Nepotrebujú na riady, zrkadlá, elektroniku, armatúry, glazúry, detskú izbu a všetko vodeodolné, zamastené a špinavé , niekoľko rôznych prostriedkov. 

 

All-in-one Ecocleaner nájdete v sekcii Produkty - Home Care       viac   ˃˃˃