Božia lekáreň

30.11.2016 14:18

Chcem sa s vami podeliť so zábavnou, no zvláštnou myšlienkou:

Božia lekáreň -  idea, že Boh zanechal stopy pre naše zdravie  na ovocí a zelenine, na pomoc  konkrétnym častiam tela:

Plátky mrkvy - vyzerajú ako ľudské oko.  Šošovka, dúhovka a lúčovité čiary vyzerajú ako ľudské oko.... A áno, veda v súčasnosti  ukazuje, že mrkva zlepšuje  cirkuláciu krvi a funkcie očí. Inými slovami, pomáha vidieť v tme!

Paradajky - majú štyri komory a sú červené, rovnako ako srdce. Všetky výskumy dokazujú, že paradajky sú plné  lykopénu, a sú skutočne ako srdce a jedlo prospešné pre krv.

Hrozno - visí v strapcoch, ktoré majú tvar srdca. Každé hrozno vyzerá ako bunka krvi a výskumy ukazujú, že je to jedlo určené pre srdce a krv.

 

Vlašské orechy - vyzerajú ako malý mozog. A ako v súčasnosti vieme orechy pomáhajú rozvoju viac ako troch tuctov neurotransmiterov  pre funkcie mozgu.

Zeler - vyzerá rovnako ako kosti a táto potravina cielene posilňuje kosti.

Avokádo - cielené pre zdravie a funkcie maternice a kŕčka maternice - vyzerá ako tieto orgány. Súčasné výskumy ukazujú, že keď ženy konzumujú jedno avokádo týždenne, reguluje hormóny pri znižovaní nežiaducej pôrodnej hmotnosti, a zabraňuje rakovine kŕčka maternice.

Figy - sú plné semienok  a visia v dvojiciach, keď rastú. Figy zvyšujú  pohyblivosť spermií a zvyšujú ich počet a tiež pomáhajú odstrániť  mužskú sterilitu.

Cibuľa - vyzerá ako bunky tela. Súčasné výskumu ukazujú, že cibuľa pomáha odvádzať odpadové látky zo všetkých telesných buniek. Dokonca produkuje slzy, ktoré umývajú epitelové vrstvy očí.

Zvláštne, však!

 

A čo je na tom ovocí a zelenine najlepšie? Je to organické! Je to prírodné!

Prevzaté z https://www.theorganicsalon.com/blog/index.php/category/organic-beauty/

 

A to nie je všetko! Čo všetko dôležité pre náš kvalitný život je ukryté v Božej lekárni?
Zoznámte sa aj s ďalšími  pokladmi ukrytými v prírode.

Koncentrovaná dávka pokladov výhradne  z Božej lekárne  -  DOPLNKY VÝŽIVY  Colway.

A čo je na tom to najlepšie? Sú organické! Sú prírodné!