Colway International

23.04.2015 01:04

Colway lnternational  je nový obchodný projekt spoločnosti Colway.

 

 

Colway pôsobí na trhu 11 rokov. Počas svojej činnosti sa jej podarilo vybudovať medzinárodnú obchodnú sieť a dosiahnuť obraty, ktoré ju radia hneď za najväčšie firmy pracujúce v európskom meradle v priamom predaji a MLM.

Za svoj úspech vďačí unikátnym produktom, ktoré slúžia na ochranu mladosti a zdravia. Najznámejším z nich je Prírodný kolagén, ktorý je výnimočný svojou biologickou aktivitou a transdermalnosťou.

Colway International predstavuje partnerský marketing so silnou podporou skúsenej spoločnosti Colway.  Spolupracuje s vynálezcami v oblasti biochémie, predovšetkým biochémie bielkovín. Disponuje výskumným a produkčným zázemím.

Colway International ponúka životný štýl. Produkty, ktoré zlepšujú kvalitu života. Štýl života v ktorom je práca príjemnou spoločenskou záležitosťou, postavenou na stretávaní sa s ľuďmi.  Spoločenským životom spojeným s finančnými príjmami.

Colway International predstavuje moderný biznis s najmodernejšími náborovými nástrojmi, ktoré prináša éra informatiky a efektívnym finančným systémom. Vaša finančná investícia je nízka a rýchlo sa vráti.

Aký spôsobom sa dá nastúpiť do vlaku tohto nového európskeho medzinárodného marketingu? Stačí ak poznáte niekoho, kto je členom siete Colway.  Poproste ho o registráciu. Kontakt na mňa nájdete TU alebo sa môžete zaregistrovať prostredníctvom tejto stránky  www.kovalska.colway.sk

 

Kedy začíname?

 Colway Internationa l odštartovalo  26. apríla 2015 v Gdyni.

Colway International štartuje 11. júna na Slovensku.

 

Colway International podporuje Andy Haringhton – svetoznámy rečník a motivátor

" Chcem vás oboznámiť s eventom na ktorý som bol pozvaný ako speaker 26. Apríla 2015 v Gdyni. Bol som pozvaný spoločnosťou Colway. Urobil na mňa veľký dojem kolágenový produkt, ktorým je živý biologicky aktívny kolagén, ktorý dobije svetové trhy. Je to produkt špeciálne vytvorený a produkovaný v Poľsku. Som potešený plánom uvedenia tohto produktu vo svete. A z toho dôvodu je tento event. Budem rozprávať o motivácii a postojoch a tiež o rozvíjaní  idei tak, aby boli premenené na skutočné peniaze. "