Na pomoc vášmu dieťaťu - dvojica superhrdinov

30.11.2016 16:28

Keď sa narodí dieťa  chceme aby sa svet stal pre neho priateľským a bezpečným miestom.

Robíme všetko, aby sme ho mohli obklopiť  blízkosťou, citlivosťou, opatrujeme ho. Taká má byť aj starostlivosť o kožu dieťaťa - jemná, milá  a tiež účinná. Koža malého človiečika nie je ešte úplné zrelá. Pokožka je tenká a  ak nemá dostatok prirodzeného zvlhčujúceho faktoru spôsobuje to, že ľahšie stráca vodu. Je menej odolná na vonkajšie  faktory a  kontaminácie.

Na pomoc starostlivosti o pokožku vášho dieťaťa prichádza rada Baby Care Colway.

Gél na umývanie detí sa odlišuje obsahom jemného emolientu s názvom Cromolient SCE.

Emolienty sú zmäkčovače, ktoré sú zväčša používané v pleťových mliekach, krémoch a mastiach. Zabezpečujú pokožke hydratáciu, tak že blokujú vylučovanie vody. Udržiavajú pokožku vlhkú a pružnú, pomáhajú predchádzať vzniku trhliniek na koži. Dôležité pri pokožke deti, a spomeniem a zdôrazím tu tiež  exzematickú pokožku, je udržiavať ju hebkú a vláčnu. Parfumované prípravky a prípravky s SLS majú tendenciu pokožku vysušovať a dráždiť. Použitie emolientu zaistí to, že po kúpaní voda zostáva uzavretá v pokožke.

Cromolient je jemný a hydroaktívny emolient. Vypracovaný tak, aby upokojil pokožku, jemne premastil a zároveň dobre hydratoval.

Aj vy pridávate do kúpeľa pre deti olej? Alebo ho dávate na pokožku dieťaťa po kúpeli?

Baby wash gel  je gél na umývanie deti  s olejom, ktorý chráni pred nadmernou stratou vody, tiež regeneruje a chráni lipidový plášť pokožky. Už viete, že novorodenci  ešte nemajú dostatočne vyvinutý práve lipidový plášť pokožky a potrebné je práve preto sa o ňu lepšie starať. Rovnako má  pokožka detí omnoho vyššiu absorpčnú schopnosť ako pokožka dospelého človeka. Ak zrelá koža dospelého človeka je schopná absorbovať všetko čo na ňu dáte, bez toho, že by si vyberala, tak čo potom koža detí?  Už by ste mi vedeli  povedať z  akého dôvodu vlastne je potrebné vyberať pre deti na starostlivosť o pokožku to najlepšie?

Okrem toho obsahuje kolagén, ktorý regeneruje a hojí pokožku, a výťažok z aloe zabezpečujúci jemnú vôňu a reguláciu správneho pH pokožky. To je zárukou účinnej ochrany pred namnožením mikroorganizmov a zachovania zdravého vzhľadu kože.

Nedajte mikroorganizmom šancu, starostlivosť o pokožku vášho dieťaťa uzavrite  krémom s obsahom pre a probiotik. Pojmy pre a probiotiká možno automaticky spájate s imunitou organizmu a črevnou flórou. Áno a máte pravdu. V črevách žijú dobré baktérie, ktoré chránia imunitu nášho organizmu. Probiotika sú teda tie dobré baktérie a prebiotiká je ich strava. Čo majú spoločné s pokožkou vášho dieťaťa?  Pokožku vašu a aj vášho dieťaťa takisto chránia dobré baktérie. Ich život a prácu negatívne ovplyvňuje napr. používanie prípravkov na umývanie s obsahom SLS (sodium lauryl sulfátu) alebo SLES, ktoré ničia bakteriálnu mikroflóru pokožky. Uľahčujú tak pôsobenie rôznych patogénnych mikroorganizmov, ktoré spôsobujú kožné problémy.  V Baby kréme pridané pre a probiotika zabezpečujú výživu pre rast dobrých baktérii a zároveň likvidujú tie patogénne. Zabezpečujú mikrobiologickú rovnováhu kože vášho dieťaťa. Aj toto sa vám bude páčiť, Baby cream je vytvorený tak aby udržiaval a obnovoval hydrolipidový plášť pokožky a dobre hydratoval. Obsahuje lipidy, ktoré napodobňujú pokožku ľudskej kože, tiež  rastlinný výťažok, ktorý zabezpečuje 24 hodinovú hydratáciu.

Je hypoalergénny, zbavený alergénov, silikónov a konzervantov.

Vďaka jemnej  konzistencii sa rýchlo vstrebáva a pokožku dieťaťa  zanecháva hydratovanú a dobre vyživenú.

 

Vhodný aj na ochranu pokožky detí v chladnom a mrazivom počasí. 

 

Vianočná akcia - pozrite si viac