Natívny Kolagén DNA. Inžinierstvo kože najvyššej triedy!

10.06.2016 21:40

Rolls - Roys medzi antiage kozmetikou. Strážca, ktorý chráni vaše DNA pred degeneráciou. Inžinier najvyššej triedy obnovujúci poškodené regeneračné mechanizmy organizmu, ktoré sú neustále vystavené oxidačnému stresu -  predstavujem vám náš nový Natívny kolagén DNA. Prečítajte si čo dokáže. Pozor, skúsený experti a znalci biológie bielkovín, toto je verzia pre začiatočníkov, ktorý ešte len teraz začínajú svoje dobrodružstvo s natívnym  kolagénom! 

 

Native Collagen DNA - kliknite TU

Čo dokáže táto výnimočná kozmetika?  Predovšetkým preniká značne hlbšie do kože ako všeobecne známe kozmetické krémy, toniká a séra. Pôsobí ...na bunkovej úrovni. A ako efektívne! Stimuluje regeneračné procesy vašej kože od základu, činiac ju zdravšou a krajšou.

Začnime od začiatku. Naša nová superkozmetika je odolná voči teplote. Je to odolný natívny kolagén, čo znamená, že má všetky jeho vlastnosti. Je  hypoalergénny, prírodný, biologicky čistý. Má pH 5,5 zhodné s pH ľudskej  kože. Regeneruje tkanivá. Vďaka používaniu natívneho kolagénu bude vaša pokožka hladšia, zvýši sa jej elastickosť, zníži sa množstvo a viditeľnosť vrások.

Pretože s našim natívnym kolagénom je možné miešať rôzne aktívne látky, a okrem toho, nestráca vlastnosti pri prenikaní cez vonkajšie vrstvy kože, pridali sme do neho ešte niečo, a to: najvzácnejšie prírodné omladzujúce látky patriace ku kozmetickej futuristike.

 

Po prvé: máme v ňom extrakt z mlieča lososa, bohatý na nukleové kyseliny DNA a RNA.  Môžeme sa pochváliť až 70% čistotou tejto substancie, nosiacej v sebe úplnú genetickú informáciu pre bunky vašej kože.  Tieto kyseliny aktivujú kožu do boja s toxínmi a nechcenými látkami. Pozor!  Aj tými, ktoré vytvára váš vlastný organizmus!  Pokiaľ pod vplyvom toxínov, genetických chýb alebo vonkajších činiteľov vaše bunky zabudnú ako sa regenerovať, tak kyseliny DNA a RNA im poslúžia ako príručka. Efekt? Zdravšia koža v hlbších vrstvách. A vieme, že to čo je zdravé vo vnútri je pekné aj na povrchu. Kyseliny sa postarajú tiež o to, aby vo vašej koži nechýbal zdravý cholesterol. Akú plní funkciu? Zabezpečuje kožu pred nadmerným vysúšaním.

Po druhé: náš nový Kolagén DNA obsahuje kinetín. Je to jediná  známa látka, ktorá spája ľudí ...s rastlinami! Spoznajte rastový hormón, ktorý sa nachádza tiež v ľudskom genetickom kóde. Dokáže veľa: stimuluje procesy obnovy DNA, chráni pred UV žiarením a voľnými radikálmi a znižuje nadmernú pigmentáciu. Okrem toho kinetin predlžuje život buniek kože, pomáha ju vyhladzovať, upravuje jej farebný tón a znižuje povrchové vrásky. Akoby to ešte nestačilo, ponáhľame sa s informáciou, že kinetín účinne pláta diery - znižuje stratu vody cez pokožku.

Na treťom mieste predstavíme superoxid dizmutázu - SOD, najsilnejší a najrýchlejší antioxidant na svete.

Eliminuje voľné kyslíkové radikály, vďaka čomu chráni kožu a skutočne  ju má pred čím chrániť. Poznáte dôsledky činnosti voľných kyslíkových radikálov? Sú to mutácie, metabolické disfunkcie, starnutie. Čo je horšie, počas ich útokov dochádza ku energetickému deficitu v bunke, a to môže viesť až ku onkologickým zmenám. Najsilnejšia zbraň  na svete voči agresívnym molekulám kyslíka v  Natívnom kolagéne DNA je k vašim službám!

Medený peptid GHK - Cu, ďalšia "magická" zložka nášho nového natívného kolagénu, je to malý pán doktor v modrom plášti. Dokáže aktivovať proces hojenia rán, povzbudzovať bunky zodpovedné za imunologickú odpoveď, má antioxidačné a protizápalové  vlastnosti, stimuluje syntézu kolagénu a glykozamínglykánov vo fibroblastoch,  podporuje rast nových krvných ciev.

Na konci predstavíme výnimočne cennú aktívnú zložku. Je to placenta, placentárny extrakt. Mračíte sa pri tejto myšlienke? To nie je potrebné! Placenta vychádza počas pôrodu z organizmu matky von, takže získavanie tejto látky neohrozuje život zvieraťa. Naša placenta pochádza z očistenej kravskej placenty. Je to jeden z najdokonalejších orgánov vytvorených organizmom! Základnými zložkami placenty sú kmeňové bunky, faktory rastu, glukóza, aminokyseliny, minerálne látky, vitamíny. Všetko, čo potrebuje koža, v podobe prirodzeného zázraku prírody, a navyše sa najlepšie organizmom vstrebáva.

 

A ako!?  Robí dojem!?  Pozývame vás, vyskúšajte náš nový Natívny Kolagén DNA a cíťte ten  rozdiel!

 

Natívne kolagény - článok TU

zdroj: https://kolagendna.pl/2016/05/25/kolagen-natywny-dna/