Pozvánka na štart Colway International v Prešove

27.05.2015 17:15

Vážení priatelia,

 

týmto Vás pozývame na oficiálne uvedenie spoločnosti Colway International S.A. na Slovensku a predstavenianovinky na svetovom kolagénovom trhu, transdermálneho  biologicky aktívneho kolagénu, ktorý je teplote odolný.

 

Odstránením teplotného obmedzenia sa otvoril doslova celý svet, vrátane krajín, kde teploty boli jediným obmedzením ich expedície do celého sveta.

Otvorila sa možnosť použitia nových technológii a vzniku nových výrobkov, kde hlavnú zložku tvorí tento kolagén a ďalšie, veľmi vzácne segmenty. Vznikla nová jedinečná rada výrobkov Colway. 

 

Práve kvôli možnosti expandovania nových výrobkov do celého sveta bola založená spoločnosť Colway International S.A., ktorá vznikla na základoch firmy Colway a my môžeme byť súčasťou jej začiatku.

 

 Vízia Colway International S.A. 

 

Spoločnosť Colway International S.A. mala svoj štart 26.4. 2015 v Gdyni, 15.5.2015 v Londýne a 11.6. 2015 bude mať na Slovensku v Prešove.

 

Prešov je prvé a jediné mesto na Slovensku, ktoré poctia svojou účasťou majiteľ spoločnosti Colway pánJaroslaw Zych a prezident spoločnosti Colway International S.A.pán Bernard Jastrzebski. Otvorenie bude v "origináli", ktoré treba zažiť!  Všetky následné stretnutia už budú len sprostredkované...

 

Máme jedinečnú príležitosť byť pri úplnom zrode spoločnosti, ktorá z Európy expanduje za všetky oceány sveta s výrobkom, ktorý je v kozmetológii  veľmi žiadaný.  

 

Máme tú príležitosť stretnúť sa s najlepšími a najväčšími lídrami  spoločností Colway a Colway International S.A. osobne! 

 

Takáto príležitosť sa nep onúka každý deň a hlavne tak blízko nás!

 

Stretnutie sa uskutoční 11.6.2015 v reštaurácii hotela Dukla, Námestie legionárov 2, Prešov.

 https://www.hotelduklapresov.sk/kongres/ 

Začiatok 17.00 hod.

 

Vstupný poplatok 5 euro, v ktorom je zahrnuté občerstvenie,

pošlite na č.ú. SK7411000000002617743313, do poznámky uveďte svoje meno. Po nabehnutí platby Vám bude zaslaná pozvánka na Vaše meno.

 

Záväznú účasť vrátane poplatku je potrebné potvrdiť na telefónné číslo 0914353516 alebo e-mailom: kovalska.m@gmail.com alebo telefonicky na č.t. 0918 494 464, prípadne  e-mailom ivet.beresova@gmail.com,  Pri oznámení účasti oznámte prosím od koho ste sa túto informáciu dozvedeli.

do  8.6.2015. 

POZVÁNKA.pdf