Prečo si vybrať spoluprácu s Colway International

27.05.2015 00:30

MLM - multilevel marketing, netwrokmarketing - chlapec so zlou povesťou?

 

Má mnoho fanúšikov a nadšencov ale aj veľké množstvo kritikov. Nevhodne komunikované výhody prinášajú nedorozumenia a predsudky. V skutočnosti je MLM jednoduchým spôsobom obchodu, ktorý v sebe spája výhody nakupovania s generovaním príjmov.  V sieťach networkmarketingu nájdeme  známe mená úspešných obchodníkov, podnikateľov a iných.

Meno networkmarketingu poškodili aktivity, ktoré s networkmarketingom paradoxne nemali nič spoločné. Známe sú pod pojmami "pyramída" alebo "lietadlo", v  ktorých šlo o  pochybné a  častokrát mimozákonné hromadenie finančných prostriedkov. Oni si síce spôsob obchodu "ukradli" a napodobňovali ho, no  s etikou, spôsobom a cieľmi tohto podnikania to nemá nič spoločné.

 

Myslíte si, že spolupráca s takýmto typom firmy nie je pre vás?

Nemáte žiadnu skúsenosť s networkingom (predajom produktov a spoluprácou v marketingovej alebo MLM sieti) alebo začínate s  takouto formou podnikania?

Čo by vás malo zaujímať pri výbere spolupráce s networkmarketingovou firmou?

Určujúca je kvalita produktov ponúkaných v networkmarketingovej sieti. Produkty musia  byť  tej najvyššej, najlepšie nadštandartnej kvality.

Výška investície, rôzne poplatky a  to za čo ich dávate. Príliš vysoká investícia bez podpory nadštandartnej rady produktov môže znamenať, že ide o "pyramídu" alebo tzv."lietadlo".

Kariérny postup, podmienky straty pozície. So stratou pozície prichádza aj ku strate výhod.

Finančný plán spoločnosti a hlavne vytváranie pasívneho príjmu. Cieľom serióznej networkmarketingovej spoločnosti je ponúknuť možnosť prepracovať sa k pasívnym  príjmom.

 

Prečo si vybrať spoluprácu  s  Colway International?

Podpora silnej medzinárodnej spoločnosti Colway, ktorá je na trhu už 11 rokov. 11 rokov ponúka svoj prvý výnimočný v celosvetovom meradle produkt  biologicky aktívny Prírodný kolagén.  Colway International prichádza s  produktom s vylepšenými vlastnosťami Native  Collagen. Portofólium produktov tvoria nadštandartné produkty na báze nativného kolagénu.

Spolupracuje s výnimočnými inovátormi a vynálezcami z oblasti biochémie, predovšetkým biochémie bielkovín.

Disponuje výskumným a produkčným zázemím.

Nízka začiatočná investícia.

Získaná pozícia je trvalá, nestrácate ju.

Pasívny príjem.

Dynamicky rozvíjajúca sa spoločnosť, pôsobiaca na všetkých kontinentoch , pochadzajúca  z "našej zemepisnej šírky" s domicilom v Poľsku.

 

Začnite svoju kariéru s Colway International 

 

Zavolajte mi alebo napíšte aby ste mohli spoznať podrobnosti ponuky

telefónné číslo: 00421914353516

e-mail: kovalska.m@gmail.com

alebo sa zaregistrujte na www.mariakovalska.colwayinternational.com