Spolupráca

29.12.2012 20:26

    Rybí kolagén má množstvo senzačných výhod. Za "nevýhodu" môžeme považovať jeho teplotnú stálosť, čiže teplotu pri ktorej si zachováva svoje vlastnosti a to teplotu 5 - 28 °C. Nie je to jeden z bežných prípravkov. Je to bielkovinový preparát a prehriatím dešpiralizuje - roztečie sa. Nie je možný jeho transport za teplého počasia alebo bez tepelnej ochrany, rovnako je potrebná vhodná klíma prostredia v ktorom je vystavený. Táto "nevýhoda" ho predurčila na typ produktu v priamom predaji. Predaj prípravkov z prírodného kolagénu línie Natural Collagen, sortimentu značky ZEST a AQUALIVE prebieha výlučne formou priameho predaja prostredníctvom kvalifikovaných distribútorov spoločnosti Colway Slovensko, ktorá je jediným a výhradným distribútorom týchto značiek na Slovensku.

    Marketingová štruktúra spoločnosti bola naprojektovaná tak, aby si v nej každý našiel to správne miesto.

    Ponúkam Ti možnosť rozbehnúť svoj vlastný biznis s medzinárodnou distribučnou spoločnosťou, ktorá svoju činnosť úspešne rozvíja v 10 krajinách sveta. Colway Slovensko je pre Teba príležitosť  ako si stabilizovať príjem, získať  finančnú nezávislosť, pasívne príjmy, stabilizovať pozíciu, vybudovať vlastnú sieť.  Pre svoj profesionálny aj osobnostný rast čerpaj zo systému školení firmy. 

    V tejto distribučnej sieti môžeš byť klientom a užívateľom produktov, predajcom alebo budovať vlastnú sieť. Vstúpiť do systému môžu tiež "klienti" spoločnosti Colway.

    Ponúkam Ti  koučing počas budovania Tvojej  kariéry a kariérneho rastu.