Systém odmien

29.12.2012 16:42
Prečo začať spoluprácu s firmou Colway?

    Naša marketingová štruktúra bola naprojektovaná tak, aby si v nej našiel každý to správne miesto. Vstúpiť do nášho systému výhod a provízií môžu už naši klienti. Vďaka odporúčaniam našich výrobkov ďalším získavajú zľavy na nákupy pre vlastnú potrebu alebo pre svojich blízkych. 

    Rovnako môžu byť aktívny obchodníci, ktorí sa chcú naplno zasvätiť do tvorby vlastných distribučných štruktúr. Pre nich sa u nás rodí šanca ako stvorená pre ich rýchly vzostup a príležitosť zarábať veľké peniaze. Zároveň tak môžu získať finančnú nezávislosť a to vďaka možnosti pasívneho zárobku. Veľmi aktívni obchodný partneri môžu naviac v  našej firme získať tiež mnoho cien, prémií a bónusov. Môžu za ne precestovať svet, kúpiť si auto, alebo si zlepšiť komfort života. Tento systém umožňuje konkrétne a slušné zárobky.  Jeho stabilita je zaisťovaná vďaka ďalšej vnútornej podpore správneho rozvoja štruktúr. Umožňuje tak vysoké zárobky nielen ''super predajcom'', ale zároveň všetkým osobám, ktoré sa pričinia o rozvoj radov spokojných spotrebiteľov. Naši distribútori poznajú prednosti našich produktov, používajú ich a  svoje skúsenosti a rady odovzdávajú aj svojim klientom a známym.

    Tvoj úspech závisí od Tvojej dôslednosti, chuti učiť sa a pomáhať druhým. Od nás dostaneš všetky potrebné prostriedky, aby si to mohol dosiahnuť čo najľahšie.

    Podrobný systém odmien je dostupný po prihlásení na stránke firmy Colway v sekcii download .