Typy vrások

28.02.2013 19:16

Často sa objavujú vrásky už po 25. narodeninách. Rovnako  v tomto veku začína klesať produkcia kolagénu v našom organizme.  Zo začiatku sú iba nenápadné. Ale začať s nimi bojovať je možné už skôr! Protivráskových krémov je na trhu mnoho, a napriek tomu či práve preto, máš veľa pochybnosti, ktorý je ten správny. Ja to už viem ....

 

 

Poviem Ti  aké typy vrások je biologicky prírodný kolagén schopný odstrániť, vyhladiť, zastaviť ich tvorbu a aké sa bohužiaľ odstrániť nedajú.

Suché vrásky - príčinou ich tvorby je vysúšanie pokožky, tie likviduje 100% aplikácia biologicky aktívneho transdermálneho kolagénu, viditeľný efekt sa dostaví po 2-3 mesiacoch od začiatku používania. Kolagénové séra na ošetrenie tváre a krku:  Natural collagen Platinum,  Native collagen Pure, Native collagen Gold, Atelokolagén.  

Vačky pod očami - nie sú to vrásky, ale oslabené svaly tváre, v mnohých prípadoch dané geneticky, aplikácia prírodného kolagénu ich výrazne vypína.

Starecké vrásky - tvoria sa z príčiny degradácie kolagénu a elastínu v koži,  systematická aplikácia prírodného biologicky aktívneho transdermálneho  kolagénu brzdí ich tvorbu a menšie výrazne vyhladzuje.

 

Na typy vrások uvedené nižšie vplyv kolagénu je minimálny alebo žiadny.

Mimické vrásky - tvoria sa  vplyvom pohybov svalov tváre, vplyv na nich je minimálny, možnosťou  sú  botulotoxinové a kolagénové vstreky.

Vrásky , ktoré sa vytvárajú v siluete tváre - tvoria sa u ľudí vo vyššom veku z príčiny fyzionomickej napr. zmeny chrupu, ovplyvnenie tohto typu vrások prírodným kolagénom je minimálne.

Ryhy alebo záhyby pri ktorých nie je podstatný stav kože -  tvoria sa prirodzene v preliačinách tela  alebo sa  tvoria  pri obezite.

 

Zlepšenie efektu  požívania prírodného kolagénu podporíš aj ďalšou starostlivosťou o tvár,  masážou alebo gymnastikou tváre, fototerapiou , samozrejme dostatočným príjmom vitamínov, hlavne vitamínu C, kolagénovými kapsulami Colvita a správnym výberom kozmetických prípravkov, na bežné ošetrenie alebo anti-age krémov - línia Natural Collagen, línia Anti - age, línia Hydro, línia Natural, línia Force

Kombinácie produktov v sekcii Kombinácie produktov - starostlivosť o tvár